30 VUOTTA SUOMALAISEN MUSIIKIN KUSTANNUSTOIMINTAA

Käyttöehdot

Modus Musiikki WebShopin käyttöehdot

Seuraavia ehtoja sovelletaan Modus Musiikki Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa Internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa.

Myymme taidemusiikkia ja pedagogista aineistoa yrityksille ja yhteisöille (joista jäljempänä käytetään nimitystä yritysasiakas), sekä täysi-ikäisille yksityishenkilöille (joista jäljempänä käytetään nimitystä kuluttaja).

Myymme taidemusiikkia ja pedagogista aineistoa myös alle 18-vuotiaille kuluttajille jos holhooja antaa suostumuksensa ostosten tekemiseen verkkokaupasta.

Olemme sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme hyvää kauppatapaa sekä sähköisestä kaupankäynnistä, postimyynnistä ja kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

1. Rekisteröityminen

1.1. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Mikäli asiakas kuitenkin haluaa rekisteröityä asiakkaaksi ja hyötyä rekisteröitymisen tuomat online-palveluedut (esim. tilausten reaaliaikainen seuranta), ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:

a) rekisteröityä yritysasiakkaana tai kuluttajana Modus Musiikin asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut oleelliset tiedot.

Yritysasiakkaan tulee ilmoittaa yrityksen nimi, yhteyshenkilö, sähköpostiosoite, postiosoite, sekä puhelinnumero tai puhelinnumerot.

Kuluttajan tulee ilmoittaa nimi, osoite, sähköpostiosoite, postiosoite sekä puhelinnumero tai puhelinnumerot.

b) Antaa suostumuksensa, että Modus Musiikki rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Modus Musiikin asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Modus Musiikki sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja ulkopuolisille tahoille.

c) Alle 18 -vuotiaan tulee ilmoittaa myös huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Myyjällä on oikeus hylätä tilaus, jos huoltajan yhteystietoja ei anneta tai myyjällä on aihetta epäillä väärinkäytöstä.

1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on maksanut tilauksensa Modus Musiikin verkkokaupan laskun perusteella pankkitilille tai ennakkoon luottokortilla.

2.3. Asiakkaalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun asiakkaalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa Matkahuollosta.

2.4. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin sopimus- ja toimitusehtoihin, jotka on kerrottu erikseen kohdassa Toimitusehdot.

2.5. Asiakkaan tilauksen tekemisen jälkeen ei Modus Musiikilla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat

3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Modus Musiikin verkkokaupan hinnastossa. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron. Modus Musiikki pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut. Toimituskuluja Modus Musiikki perii painotaulukon mukaisesti tilauksen kokonaispainon mukaan. Ennakolla tilattaessa lisätään lisäksi Postin ennakkomaksu 3,90 €.

4. Toimitus

4.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta viiteen (2-5) työpäivää. Joillakin erikois- tai uutuustuotteita voi olla pidempi toimitusaika. Ilmoitamme jos tuotteen käsittelyaika on enemmän kuin 7 päivää.

4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Modus Musiikki toimii toimituksen suhteen asiakkaan tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

4.3. Mikäli asiakas ostaa tuotteita, joille Modus Musiikki on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

4.4 Toimitukset tapahtuvat aina ensisijaisesti vastaanottajalle tilaajan kotipaikkakunnalla sijaitsevan Postin toimipisteen kautta, sellaisen ollessa olemassa.

4.5. Kaikki Modus Musiikin toimitukset tapahtuvat Postin välityksellä, elleivät asiakas ja Modus Musiikki muuta erikseen sovi.

4.6. Jos lähetät tavaraa esim. tuotepalautuksena, muista säilyttää palautusasiakirjat ja Postin lähetystodistus.

4.7. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus missä tahansa vaiheessa, myös silloin kun tilaus on jo käsitelty. Mikäli asiakas ei halua noutaa/lunastaa tilaustaan, tulee hänen kuitenkin ilmoittaa siitä myyjälle.

5. Maksuehdot

5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

a) Postin postiennakko. Tuotteet saapuvat Postin toimipisteeseen paikkakunnallasi, josta voit lunastaa ne maksua vastaan. Tällöin veloitetaan Postin postiennakkopalkkio 3,90€.

b) Ennakkomaksu pankkisiirrolla. Maksusuorituksenkirjauduttua tilillemme, lähetämme tilauksen välittömästi. Maksusuorituksen suuruus ja tilisiirron viitenumero selviää verkkokaupan lähettämästä verkkolaskusta.

c) Lasku. Voimme laskuttaa yritysasiakkaita. Laskutuksesta tulee sopia Modus Musiikin kanssa erikseen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

5.2. Osa maksutavoista edellyttää rekisteröitymistä.

6. Palautukset

6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

6.2. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostiimme ENNEN tuotteen palauttamista.

6.3. Palautukset tulee tehdä Postin kautta (myyjä maksaa kulut).

6.4. Aiheettomista palautuksista veloitamme kulut asiakkaalta.

6.5. Puutteellisesti palautetut tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin. 6.6. Palautusoikeus on aina tuotekohtainen eikä toisen tuotteen toimituksen mahdollinen myöhästyminen oikeuta saamaan toiselle tuotteelle pidempää palautusaikaa.

6.7. Käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto Postin virkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee Postissa heti asiasta vahinkokilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asikaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio

8.1. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Modus Musiikille, joko puhelimitse 040-169 8484, sähköpostitse osoitteeseen info@modusmusiikki.fi tai postitse osoitteeseen Modus Musiikki Oy, Puistokatu 6 D 1, 39500 Ikaalinen. Virheellinen toimitus palautetaan toimituskuluitta Modus Musiikin antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Modus Musiikki palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1. Modus Musiikki ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Modus Musiikin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Modus Musiikin toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Ikaalisten käräjäoikeudessa.